Besøk oss på:
 Jørgentvedt Gård - Håkon Håkonssons vei 291 - 1850 Mysen
Phone: 0047 91867591
Mail: ojj@jjhorses.no

HOME TJENESTER PRISER STASJONSHINGSTER IMPORTHINGSTER SALGSHESTER OM OSS

 
 

HINGSTER

 

Tobajo Picez

Brun hingst, født 2001.
Mankehøyde 172 cm.

Pris:
1.rate kr 4000,- +MVA
2.rate kr 8000,- +MVA

 

Tobajo Picez er avlshingsten som har «hele pakken»!

Tobajo Picez er Elitehingst med internasjonalt prestasjonsblod. Tobajo Picez er en særdeles vellykket avlsmatador, som avler like godt både innenfor sprang- og dressurdisiplinen. I tillegg nedarver hingsten fremdragende temperament og ridbarhetskvaliteter. Hingsten har hatt enormt suksess og betydning i norsk avl , - og kan skilte med hele 4 kårede hingster i Norge samt avkom som starter internasjonale GP-klasser innenfor henholdsvis sprang og dressur.

Tobajo Picez har selv hatt en lang og fremgangsrik sportskarriere med et flertall internasjonale sprangplasseringer i unghestklasser og CSI 140cm klasser. Siste halvdel av sportskarrieren ble viet til dressurbanen , og Tobajo Picez har et flertall nasjonale plasseringer på Grand Prix nivå med Helena Liholt. Tobajo Picez har hatt utrolig god helse – og vist enorm holdbarhet. Fertilitetsresultatene har historisk ligget på svært høyt nivå.
Tobajo Picec er i en alder av 19 år pensjonert fra sport , - og vil være dedikert og tilgjengelig i norsk avl hele sesongen. Tobajo Picez er tilgjengelig på fersk sæd i hele Norge. Tobajo Picez er kåret i Dansk Varmblod og i Norsk Varmblod


AVSTAMNING

F: Cortez (HOLST) 679 ASVH (ELITE)
FF: Cor De la Bryere (SF)
FFF: Rantzau xx
FFM: Quenotte
FM: Ohlala (HOLST) St. pr. st.
FMF: Ronald
FMM: Inis 2
M: Picina (ASVH)
MF: Pik Trumpf (ASVH) 748
MFF: Pik Koenig
MFM: Alster
MM: Alexina (ASVH) 22576
MMF: Alpen Fürst
MMM: Carla